Cautare

1047 de rezultate pentru "visul la cheie" (3.06 secunde)
Altele, la fel avansate ca teze, le-au contrazis pe primele, sustinand ca presedintele e mai viteaz ca niciodata, conflictele hranindu-i vigoarea. ... PNL si Calin Popescu Tariceanu i-au curmat visul. ... Revolutia permanenta, visul lui Trotki, e imposibila in perioada dintre alegeri.
S-au cunoscut la un spectacol, cand acesta i-a adus un buchet de flori dupa ce, un timp indelungat, a admirat-o profesional.
La capitolul asemanari avem motivatia "interesului national" si persoana premierului, domnul Traian Boc, precum si prezenta unor baroni ai PD-L in guvern, in punctele-cheie, unde se afla robinetele cu bani publici.
Pentru puterile colonizatoare este mult mai rentabil sa lase conducerea efectiva a tarii pe mana elitei politice autohtone, asigurandu-se de fidelitatea acesteia si de mentinerea controlului asupra elementelor-cheie ale economiei, adica a sectorului bancar si a sectorului resurselor naturale.
In cele din urma, visul frumos s-a transformat in cosmar. ... 6, este oferit acum spre inchiriere, iar cei 120 de pagubiti care au facut deja plangeri penale nu mai pot spera sa-si recupereze vreodata banii, deoarece firma este trecuta la Registrul Comertului ca fiind insolventa.
Cu toate ca o locuinta spatioasa, care sa aminteasca de vechea burghezie, este visul multor craioveni, putini îsi permit sa cumpere, sa renoveze si ulterior sa întretina o astfel de casa. Potrivit analistilor imobiliari, în prezent, pe piata imobiliara din Craiova exista o separare destul de clara a cumparatorilor de case.
Pe blogul Adinei Banea a aparut un interviu cu Mihai Dragomir - profesor, antrenor fitness, specialist anti aging si autor almecanismelor renasterii prin miscare Sub rabdarea, inspirația, dedicarea si empatia unui mentor in educatie fizica si nutritie, nenumarate vieti au fost deviate la 180 de grade de la nesiguranta, apatie, despresie si chiar conditii medicale grave.
Acesta situatie este intalnita in ultima perioada din ce in ce mai des, accesul la internet fiind la indemana oricui atat la locul de munca cat si acasa.
Si au trecut ani de zile de iluzii, de asteptari Pana cand visul meu sa se implineasca.
"Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
In vremuri cu granitele inchise, trei milioane de dolari declanseaza visul american! ... Din 17 noiembrie, mergi la cinema sa vezi filmul, pastreaza biletul si intra in concurs pe procinema.ro!
Pentru Romania, Jocurile Olimpice de la Beijing par a fi destinate femeilor, singurul intrus de pana acum in salba medaliilor fiind Mihai Covaliu, cu a sa medalie de bronz. ... Si sperante ca barbatii sa incurce socoteala mai avem doar la caiac canoe si poate la atletism.
Poate ca nu a fost atat de accentuata la inceputul anilor ‘90, cand interesul votantilor pentru propunerile partidelor si nivelul de informare erau relativ scazute. Atunci, campaniile electorale se concentrau pe cuvinte-cheie, cu reverberatii emotionale:
In ultimele zile ale lunii decembrie, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a obligat primaria lui Oprescu sa renunte la intentia acesteia de a acorda contractul de realizare a planurilor de urbanism zonale (PUZ) si a studiilor de fezabilitate (SF) aferente autostrazii unui consortiu de firme, ce avea printre actionari angajati ai primariei.
Noile rezultate ale observatiilor facute de telescopul spatial Kepler al NASA, comunicate la inceputul lunii noiembrie 2013, schimba perspectiva pe care o avem in acest sens asupra vecinatatii noastre stelare.
Totodata, Markó a afirmat ca, in perspectiva aderarii la UE, nu este normal nici "sa se foloseasca structura guvernamentala implementata de PSD".
Rick Strassman, de la Universitatea din New Mexico. ... Suntem, intr-adevar, doar la inceput.
Ei cred ca, in cazul in care ar ajunge la Casa Alba, ea ar fi in stare sa puna capat secretomaniei OZN, deci sa inlature ceea ce ei numesc cea mai mare musamalizare din cate exista.
Decizia desecretizarii lor a fost urmarea unor cereri exprese, in virtutea legii accesului la informatii, depuse de cercetatorii OZN, sustinuti de un membru al Camerei Lorzilor.
Ce altceva ar putea fi o lumina inexplicabila, sau un obiect care coboara din inaltimi si se intoarce apoi la ceruri?
google-analytics.com